In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Glow Tray x VIBES - Goud

Glow Tray brengt 's werelds eerste LED-verlichte Rolling Trays op de markt. Ze werkten samen met VIBES - het premium vloeipapier-merk van Berner - om een baanbrekend accessoire te maken die iedere sessie zal verlichten.

Deze Glow Trays maken gebruik van de nieuwste LED-technologie en combineren deze met duurzaam en licht plastic materiaal om de ultieme rolling tray te creëren. Dit essentiële draaihulpje is ideaal voor het rollen van perfecte kegels in zelfs de donkerste omgevingen en is uiterst handig voor mobiele cannabisliefhebbers.

Hij is uitgerust met een krachtige, oplaadbare 1800 mAh batterij die 6 uur meegaat en heeft een "dubbele batterijduur", zodat je nooit meer in het donker hoeft te rollen. De batterijstatus wordt aangegeven met LED-lampjes naast de aan/uit-knop.

Dankzij het grote oppervlak en de opstaande randen blijven je gedroogde kruiden en rolproducten schoon en veilig opgeborgen. Tik gewoon op de multifunctionele knop om je favoriete kleur te kiezen of selecteer de "Auto Party Mode" om je ideale rolsessie te creëren. Verlicht je dag en verlicht je rolsessies altijd en overal, met deze Cookies x Glow Tray!

Wat zit er in de doos?

  • 1x LED Glow Tray
  • 1x microsuède draagtas
  • 1x USB-C oplaadkabel
  • Afmetingen: 28 x 21 x 3 cm
  • Gewicht: 400 gram

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.