In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Infusion Systems

Met gepaste trots presenteren wij onze collectie Infusion Systems. Iedereen die ooit cannabisinfusie heeft geprobeerd te maken, weet dat het realiseren van een succesvol eindresultaat absoluut niet makkelijk is. Uiteraard is het een gezonde en discrete wijze om te consumeren, maar de uitdaging zit Ďm in herhaalbaar en constant presteren. Greenlane kent de pijn van het inplannen van een avond koekjes bakken of een feestmaal verzorgen, om er vervolgens achter te komen dat de infusie niet van de vereiste kwaliteit is. Gelukkig weten onze Infusion Systems ťťn specifieke temperatuur langdurig vast te houden en zijn ze in staat om een enorme berg materiaal in ťťn klap te verwerken. Als jouw klanten graag hun eigen CBD olie of medicijnen maken - met name in grote hoeveelheden -, dan wijzen we je maar wat graag op onze Infusion Systems. Ze zijn stevig, duurzaam en geurabsorberend. Je klanten zullen zich nooit meer druk hoeven te maken over het eindresultaat als ze cannabisinfusie zalfjes, tincturen, sausjes en drankjes gaan maken.

Nieuw

MagicalButter MB2e

Maak infusieboter, -oliŽn, -tincturen en -concentraten in ongeveer ťťn uur met de geweldige MagicalButter-machine.

MagicalButter DecarBox & Thermometer Com...

Gemakkelijk je kruiden decarboxyleren voor je de MagicalButter-machine gaat gebruiken

MagicalButter LoveGlove

Behandel je MagicalButter edibles op veilige wijze met deze hitte-afstotende LoveGlove met stevige grip.

MagicalButter 21UP Gummy Tray

Maak je eigen edibles in handige vormen met de MagicalButter 21UP gummy tray.

Beschikbaar in 2 ml 8 ml

MagicalButter Eat to Treat Gummy Tray

Handige gummy tray voor al je MagicalButter lekkernijen.

MagicalButter 21UP Butter Tray

Edibles maken met MagicalButter betekent een hoop plezier, en dankzij deze bak worden ze gemarkeerd als alleen voor volwassenen.