In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Glow Tray x Zkittlez

Deze samenwerking tussen de makers van de fantastische wietsoort Zkittlez, die ook kleding- en lifestyleproducten van hoge kwaliteit produceren, zal je rolervaring opfleuren. Deze Glow Trays maken gebruik van de nieuwste LED-technologie en combineren deze met duurzaam en licht plastic materiaal om de ultieme rolling tray te creëren. Dit essentiële draaihulpje is ideaal voor het rollen van perfecte kegels in zelfs de donkerste omgevingen en is uiterst handig voor mobiele cannabisliefhebbers. Deze rolling tray is ontworpen met een krachtige, oplaadbare, 1800 mAh batterij die zes uur meegaat en heeft een ‘Double Battery Life’ optie om ervoor te zorgen dat je nooit meer in het donker hoeft te rollen. De levensduur van de batterij wordt aangegeven met LED-lampjes naast de aan/uit-knop. Dankzij het grote oppervlak en de opstaande randen blijven je wiet en vloei schoon en veilig opgeborgen. Tik op de multifunctionele knop om je favoriete kleur te kiezen of op de ‘Auto Party Mode’ om je ideale rolsessie te creëren.

Wat zit er in de doos

  • 1x LED Glow Tray
  • 1x Micro suede draagtas
  • 1x USB-C oplaadkabel
  • Afmetingen: 28 x 21 x 3 cm
  • Gewicht: 400 gram

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.