GreenLabel

Voor hun kruisingen maakt GreenLabel alleen gebruik van de meest vitale en bestendige planten die de natuur hen te bieden heeft. Smaak en potentie zijn de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van nieuwe soorten, evenals stabiele en uniforme genen. Meer informatie kunt u vinden op de GreenLabel website.

Berry Delight (GreenLabel)

Berry Delight behoudt de heerlijke geur waar Blueberry om bekend staat en door het kruizen met Northern Lights, heeft GreenLabel bovendien opbrengst, kracht en vitaliteit verbeterd.

Beschikbaar in 3 zaden 5 zaden

Big Jack (GreenLabel)

Big Jack bestaat uit een kruising tussen de soort die werd vernoemd naar een van de grootste hennepactivisten die de wereld heeft gekend, Jack Herer, en een goed opbrengende Big Bud.

Easy Skunk (GreenLabel)

Easy Skunk staat bekend om zijn geur en trippy high. Dankzij de Skunkgenen zijn de blaadjes tussen de toppen klein en uniform.

Everest Bud (GreenLabel)

De THC-rijke, glinsterende toppen van deze soort doen denken aan de met eeuwige sneeuw bedekte bergtoppen van Mount Everest.

Killer White (GreenLabel)

Voor de creatie van Killer White selecteerde men bij GreenLabel alleen de meest potente planten, op zoek naar die unieke fenotypes die een geestverruimende high combineren met extreme harsproductie.