In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Cultiveren

Diverse kweekproducten en gerelateerde accessoires om grotere paddenstoelen te kweken en nog grotere oogsten te behalen. Wil je het ultieme in organisch kweken proberen voor jouw shop of winkel? Probeer dan de Biotabs reeks 100% biologische kweekproducten.

AdditiveFeeding booster bag

De AdditiveFeeding Booster zak is speciaal samengesteld om de juiste hoeveelheid elementen te verstrekken en hiermee de bloei te stimuleren.

AdditiveFeeding Enhancer

Laat duizenden bloemen bloeien met behulp van deze slimme mix die elk aspect van het groeiproces versterkt.

Beschikbaar in 1 kg 500 g

Bactrex (Biotabs)

Natuurlijke en compleet biologische bodembacteriŽn voor het wortelstelsel. Bevat schimmel van de Trichoderma soort.

Biotabs tabletten

De biologische voedingstabletten van Biotabs maken het kweken eenvoudig voor iedereen - geen gedoe met het meten van EC of pH voor de juiste dosering & 100% biologisch!

Boom: Rescue & Booster (BIOtabs)

Boom: Rescue & Booster is een van de meest complete voedingsproducten van Biotabs.

Beschikbaar in 100 ml 5 ml (sachet) 250 ml

Filterzak

Zak met ingebouwd microscopisch filter voor de cultivatie van paddenstoelen. Kan in de snelkookpan gesteriliseerd worden. 10 x 20 x 50 cm.

Guerrilla pack (Biotabs)

Het Guerrilla pack bevat 500 ml Guerrilla juice en 20 Guerrilla tabs; alle plantenvoeding die een kweker nodig heeft van een zaadje tot de oogst, zowel indoor als outdoor.

Guerrilla tabs (Biotabs)

Guerrilla tabs zijn 100% natuurlijke plantenvoedingstabletten die langzaam oplossen in de grond. De tabletten zijn geschikt voor indoor & outdoor kweken.

Mycotrex (Biotabs)

Mycotrex is een mix van 9 verschillende mycorrhiza sporen en bevat 88 sporen per gram.

Orgatrex (Biotabs)

Orgatrex vloeibare plantenvoeding draagt bij aan een rijke potgrond, wat gezonde planten oplevert. Voor de bloeifase.

PK Booster Compost Tee (Biotabs)

Haal het meeste uit aarde en planten met de verrijkende compostthee van Biotabs.

Beschikbaar in 750 g 2 kg

PowderFeeding Mother Plants

Speciaal ontworpen voor wanneer de moeder plant in vegetatieve staat verkeerd. Het geeft volledig uitgebalanceerde voedingsbenodigdheden voor jonge plantjes en gewortelde stekkies. Bevat alle basis mi...

Propagator Pro 2

De Propagator Pro 2 is een mini-broeikas die gebruikt kan worden in combinatie met een ontkiemmedium (zoals de Spongepots) om veilig zaden op te kweken.

Silicium Flash (Biotabs)

Silicium Flash van Biotabs is 100% biologische plantvoeding die je favoriete plant over een langere periode een duwtje omhoog geeft, naast een gezonde groene kleur en andere verrassingen.

Spongepots

De Spongepot biedt een eenvoudige manier om zaden te ontkiemen met weinig kans op complicaties. Spongepots bestaan uit verschillende soorten turf en kokos, gebonden door een organische lijm, waardoor...

Startrex (Biotabs)

Bodemverbeteraar en biologische kunstmest met een hoog aandeel bodembacteriŽn.

Thermomat

Ultra dun infrarood verwarmingsmatje, voor veilige en gelijkmatige warmte verdeling. Verwarmt grow kit of substraat waardoor de activiteit in de voedingsbodem behouden blijft tijdens de koude maanden.