Blue Dream Auto (Humboldt)

Blue Dream Auto heeft een verbazingwekkende Blueberry en Haze smaak en het effect is krachtig genoeg om van deze autoflower een favoriet te maken onder het Humboldt team.

Bubba Cheese Auto (Humboldt)

In slechts 70 dagen is het mogelijk om de meest extreme smaak te proeven die je je bij een autoflower kunt voorstellen, samen met een zeer sterk effect en een geweldige opbrengst.

Bubba Kush Auto (Humboldt)

Bubba Kush Auto is a topkwaliteit autoflower die je de mogelijkheid geeft om in een recordtijd deze cannabisdelicatesse te kweken; de beste Indica die CaliforniŽ te bieden heeft.

Dedoverde Haze Auto (Humboldt)

Dedoverde Haze Auto is the collaborative brainchild of the most advanced auto-flowering breeders in the world, Dinafem Seeds and Los Angeles based breeder Kief Sweat from the HSO crew.

Lost Coast Skunk Auto (Humboldt)

Lost Coast Skunk Auto is de terugkeer van een verloren klassieker. Perfect voor de beginneling die op zoek is naar een zeer productieve autoflower soort.

OG Kush Auto (Humboldt)

OG Kush Auto van Humboldt is een fantastische strain met snelle vegetatieve groei en lange afstand tussen de knoppen. Krachtig mentaal effect gevolgd door een couch lock body high.

Sour Diesel Auto (Humboldt)

De Sour Diesel autoflower heeft slechts 75 dagen nodig om je de superieure kwaliteit te bieden waar CaliforniŽ om bekend staat. We durven te wedden dat de Diesel smaak zelfs de meest geraffineerde fi...

UK Cheese Auto (Humboldt)

UK Cheese Auto is de meest iconische Europese smaak, gekweekt van de originele Exodus Cheese. Scherp en zoet, is deze complexe en onmiskenbare smaak er een om bij te watertanden.