In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Auto Acid (Paradise Seeds)

Auto Acid is een autoflower Diesel hybride gecreŽerd door het selecteren en terug kruisen over meerdere generaties.

Beschikbaar in 3 zaden 5 zaden

Auto Jack (Paradise Seeds)

Na 5 generaties is Paradise Seeds er in geslaagd om een sterke en stabiele plant te produceren, met een grote opbrengst aan smaakvolle buds onder een laag van trichoom.

Beschikbaar in 3 zaden 5 zaden

Auto Kong 4 (Paradise Seeds)

Bereid je voor op een ongelofelijk plakkerige plant met druipende lijm die resulteert in een zware ontspanning in combinatie met een gevoel van euforie.

Auto Wappa (Paradise Seeds)

Auto Wappa is een makkelijk te kweken plant met de eigenschappen van haar voorganger, vergelijkbaar met de originele Wappa.

Beschikbaar in 3 zaden 5 zaden

Auto White Berry (Paradise Seeds)

Dit is de 4e generatie autoflower White Berry, met de dichte harsachtige buds van de moeder.

Beschikbaar in 3 seeds 5 seeds

Automaria II (Paradise Seeds)

We hebben gekozen voor de meest harsachtige plant van de Automaria nr. 1 en het als vader plant gebruikt. Vervolgens gekruist met een zeer bekende Sativa om een nieuwe generatie te kweken.

Beschikbaar in 5 zaden 3 zaden

Pandora (Paradise Seeds)

Pandora is een nieuwe uitvinding op het gebied van autoflowering varianten. Deze soort is de beste keus wanneer je vroeg wilt oogsten. In mediterraanse gebieden zijn er zelfs diverse oogsten per seiz...

Beschikbaar in 5 zaden 3 zaden

Vertigo (Paradise Seeds)

Vertigo is een van de nieuwste soorten van Paradise Seeds. Drie kweekgeneraties hebben uiteindelijk een stabiele, uniforme plant als resultaat.

Beschikbaar in 3 zaden 5 zaden